Skylux Polyclear® Polycarbonaat plaat 16mm 5wandig

De Polyclear® polycarbonaat kunststofplaten staan hoog aangeschreven in de veranda markt. De platen zijn beschikbaar in helder of opaal en in lengtes tot wel 7 meter.
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Levertijd:
2-7 werkdagen
€18,00
Incl. btw

Vragen of advies na het lezen van deze informatie?

Bel ons op 033 - 2586028 voor al uw vragen

Of stuur een e-mail vandoornik@123polycarbonaat.nl


Product inhoud

Polyclear® Polycarbonaat 16mm platen

Download Polyclear® Brochure

Download Polyclear® Montage voorschriften

Producteigenschappen

Polyclear® Polycarbonaat 16mm


Materiaal: Polycarbonaat
Type: Meerwandig
Kleur: Helder of Opaal
Dikte: 16 mm
Breedte: 980 mm
Lengte: tot 7000 mm
Gewicht: 2,0 kg / m2
UV-Bestendigheid: Bovenkant
U-waarde (W/m2K): 2,1
Lichttransmissie (%): 62% (Helder) / 30% (Opaal)
Hellingshoek: Minimaal 10%
Eigenschap: Uiterst slagvast: tot 250x sterker dan glas
Toepassing: Terrasoverkappingen, carports, pergolas, zijwanden, etc.
Garantie: 10 jaar fabrieksgarantie


Productomschrijving

1. Superisolerend
De isolerende eigenschappen van meerwandige Polyclear® platen staan hoog aangeschreven in de veranda markt. Zo bereikt u met de 16mm platen reeds een uitmuntende U-waarde van 2,1 W/m²K.

2. Voordelig
Een voordelige optie om een veranda dak te maken aan uw huis of vrijstaand in uw tuin. door de stevige constructie kunt u hier nog jaren van genieten. In vergelijking met een pannendak, bitumen of platdak is dit een van de goedkoopste oplossingen.

3. Veilig
Polyclear® platen zijn uiterst slagvast: tot 250X sterker dan glas. Ook de hoge temperatuurbestendigheid en vooral de zelfdovende eigenschap van de polycarbonaat grondstof bezorgen de gebruiker een belangrijke troef bij brandpreventie.

4. Opmerkelijke beglazing
Slagvast, veilig, licht in gewicht, goed isolerend en mooi ogend: ongetwijfeld de belangrijkste karakteristieken voor een beglazing. Door de materiaalkeuze en bijzondere celstructuur verenigen Polyclear® polycarbonaat platen al deze eigenschappen in zich. Deze platen zijn dan ook ideaal als dak- of wandbeglazing. Polyclear® polycarbonaat platen vormen in een terrasoverkapping of pergola de ideale start voor een doorgroei tot een volwaardige serre of veranda.

5. Extra: Extra hittewerend
De meeste van onze 16 en 32mm platen zijn verkrijgbaar in hittewerende uitvoeringen onder de benaming “Primalite” of “Reflex Pearl”. Dankzij de warmte reflecterende coëxtrusie laag aan de buitenzijde reflecteert de Primalite tot 68% van de zonnewarmte, dit terwijl de plaat nog steeds een optimale lichttransmissie van 82% biedt! U geniet dus niet alleen van de goede isolatie tijdens de wintermaanden, maar ook tijdens de warmere zomermaanden blijft de gemiddelde temperatuur in uw veranda aangenaam dankzij deze hittewerende eigenschappen.

6. Extra: Top-X 32mm platen superisolerend
De isolerende eigenschappen van meerwandige Polyclear® platen staan hoog aangeschreven in de veranda markt. Zo bereikt u met de Titan 16mm platen reeds een uitmuntende U-waarde van 2,1 W/m²K. Indien dit echter nog niet voldoet aan uw wensen of noden, is er ook nog de brede waaier aan 32mm platen, waarbij wij u de ultieme U-waarde van 1,0 W/m²K kunnen aanbieden. Deze Top-X 32mm plaat (11X) is dan ook het neusje van de zalm qua isolatie.

Top-X 32mm platen en hittewerende platen onder de benaming “Primalite” of “Reflex Pearl” zijn op aanvraag beschikbaar.


Wij leveren ook complete sets met polycarbonaat platen en profielen als compleet pakket. Zo ben je verzekerd van alle benodigdheden voor uw dak. kijk hiervoor bij overkapping/terrasoverkapping (polycarbonaat dak compleet)We verkopen deze sets in wit en blank aluminium van Skylux.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen