Skylux Polyclear Polycarbonaat platen 16 mm 5-wandig

De Polyclear ® polycarbonaat platen staan hoog aangeschreven in de veranda markt. De polycarbonaat platen zijn beschikbaar in helder of opaal en in lengtes van 2 tot wel 7 meter. Breedte: 0,98 mt
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Levertijd:
2-7 werkdagen
€21,50
Incl. btw
Kiyoh

Vragen of advies na het lezen van deze informatie?

Bel ons op 033 - 2586028 voor al uw vragen

Of stuur een e-mail [email protected]


Product inhoud

Polyclear® Polycarbonaat platen 16mm

Download Polyclear® polycarbonaat platen Brochure

Download Polyclear® Montage voorschriften

Producteigenschappen Polyclear ® Polycarbonaat platen 16-mm

Materiaal: Polycarbonaat
Type: 5-wandige kanaalplaat
Kleur plaat: Helder of Opaal
Dikte: 16 mm
Breedte: 980 mm
Lengte: 2000 tot 7000 mm
Gewicht: 2,0 kg / m2
UV-Bestendigheid: Bovenkant
U-waarde (W/m2K): 2,1
Lichttransmissie (%): 62% (Helder) / 52% (Opaal)
Geluidsisolatie (R): 21dB
Hellingshoek: Minimaal 10%
Eigenschap: Uiterst slagvast: tot 250x sterker dan glas
Toepassing: Terrasoverkappingen, carports, pergolas, zijwanden, etc.
Garantie: 10 jaar fabrieksgarantie


Voordelen Polyclear polycarbonaat platen

1. Superisolerend
De isolerende eigenschappen van 5-wandige polycarbonaat kanaalplaten staan hoog aangeschreven in de veranda markt. Zo bereikt u met de 16mm platen reeds een uitmuntende U-waarde van 2,1 W/m²K.

2. Voordelig een prachtig resultaat
Polycarbonaat is voordelige optie om te gebruiken. Bijvoorbeeld voor een veranda dak (voor complete veranda's klik hier) te maken aan uw huis of vrijstaand in uw tuin. Door de stevige constructie en de sterkte van polycarbonaat kunt u hier nog jaren van genieten. Dit is één van de goedkoopste oplossingen, helemaal in vergelijking met een pannendak, bitumen of platdak.

3. Veilig
Polycarbonaat platen zijn uiterst slagvast: ze zijn tot 250 keer sterker dan glas. Opmerkelijk is ook dat deze slagvastheid nagenoeg niet veranderd door de jaren heen, noch bij vrieskou, noch bij tropische hitte. Ook de hoge temperatuurbestendigheid en vooral de zelfdovende eigenschap van de polycarbonaat grondstof bezorgen de gebruiker een belangrijke troef bij brandpreventie.

4. Opmerkelijke beglazing
Slagvast, veilig, licht in gewicht, goed isolerend en mooi ogend: ongetwijfeld de belangrijkste karakteristieken voor een beglazing. Door de materiaalkeuze en bijzondere celstructuur verenigen Polyclear® polycarbonaat kanaalplaten al deze eigenschappen in zich. Deze platen zijn dan ook ideaal als dak- of wandbeglazing. Polyclear® polycarbonaat platen vormen in een terrasoverkapping of pergola de ideale start voor een doorgroei tot een volwaardige serre of veranda.

5. Extra: Extra hittewerend
De meeste van onze 16 en 32mm platen zijn verkrijgbaar in hittewerende uitvoeringen onder de benaming “Primalite” of “Reflex Pearl”. Dankzij de warmte reflecterende coëxtrusie laag aan de buitenzijde reflecteert de Primalite tot 68% van de zonnewarmte, dit terwijl de plaat nog steeds een optimale lichttransmissie van 82% biedt! U geniet dus niet alleen van de goede isolatie tijdens de wintermaanden, maar ook tijdens de warmere zomermaanden blijft de gemiddelde temperatuur in uw veranda aangenaam dankzij deze hittewerende eigenschappen.

6. Extra: Top-X 32mm platen superisolerend
De isolerende eigenschappen van meerwandige Polyclear® platen staan hoog aangeschreven in de veranda markt. Zo bereikt u met de Titan 16mm platen reeds een uitmuntende U-waarde van 2,1 W/m²K. Indien dit echter nog niet voldoet aan uw wensen of noden, is er ook nog de brede waaier aan 32mm platen, waarbij wij u de ultieme U-waarde van 1,0 W/m²K kunnen aanbieden. Deze Top-X 32mm plaat (11X) is dan ook het neusje van de zalm qua isolatie.

Top-X 32mm platen en hittewerende platen onder de benaming “Primalite” of “Reflex Pearl” zijn op aanvraag beschikbaar.

Transportkosten:

123polycarbonaat.nl is de beste en voordeligste online shop voor uw complete veranda of overkapping. Naast complete veranda’s verkopen wij ook losse polycarbonaat platen, verandadaken en lichtkoepels. Wat u ook bij ons koopt en kiest voor bezorging, uw bestelling wordt altijd met grote zorg en zekerheid bij u bezorgd. U kunt uw bestelling ook ophalen in onze vestiging in Nijkerk. Mocht u nog vragen hebben, bel of mail dan even. Wij helpen u graag!

Wij transporteren de producten zelf met een eigen bus met chauffeur zodat de producten zo zorgvuldig mogelijk bij u geleverd kunnen worden. Wij berekenen de transportkosten vanaf postcode 3861MA.

Ophalen op afspraak Gratis
gratis verzending vanaf €500,-
Tot 75 km € 60,-
75 tot 100 km € 75,- 
100 tot 125 km € 95,-
125 tot 150 km € 120,-
150 tot 200 km € 160,-
Waddeneilanden Uitgezonderd / in overleg

Wij leveren ook complete sets met polycarbonaat platen en profielen als compleet pakket. Zo ben je verzekerd van alle benodigdheden voor uw dak. kijk hiervoor bij overkapping/terrasoverkapping (polycarbonaat dak opbouw compleet). We verkopen deze sets in wit en blank aluminium van Skylux.

U kunt bij ons ook terecht voor een compleet veranda dak met palen / staanders kijk hiervoor bij aluminium veranda compleet Dit daksysteem wordt op maat bij u geleverd.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen