De voordelen van 123polycarbonaat.nl op een rij:

Wilt u niet alle materialen voor uw veranda dak los inkopen? Dan bent u bij 123polycarbonaat.nl aan het juiste adres. Wij hebben voor u complete sets van het topmerk Skylux samengesteld vanaf 2 meter in de breedte per meter oplopend en vanaf 2 tot 7 meter diep, per halve meter oplopend. Deze sets kunnen wij voor u bezorgen met onze eigen transport en dat alles voor de beste prijs.

U kunt bij ons namelijk ook terecht voor een compleet dak set van polycarbonaat met aluminium of kunststof profielen. U krijgt een complete set die u zelf gemakkelijk kunt plaatsen. De complete polycarbonaat dak opbouw bestaat uit polycarbonaat platen voor het dak, aluminium of kunststof profielen, rubbers, tape, kit, bouwbeschrijving, deskundig advies zie bij elk product de exacte inhoud. Bovendien is de complete dakopbouw verkrijgbaar helder of opaal polycarbonaat en blank aluminium profielen, of in de white ral 9010. De veranda wordt compleet geleverd en is daarom zeer eenvoudig zelf te monteren.

 

Dakopbouw  voor een aantrekkelijke prijs

123polycarbonaat.nl heeft een ruim assortiment aan complete dakopbouw, in diverse breedte- en dieptematen. Een complete dak opbouw hoeft echt niet duur te zijn. U heeft bij ons al een complete polycarbonaat dak opbouw voor 265 euro. Zo kunt u voor een aantrekkelijke prijs snel onder uw eigen veranda zitten. Bovendien krijgt u op al onze producten 10 jaar fabrieksgarantie.

 

De voordelen van polycarbonaat

Onze complete polycarbonaat dak opbouw zijn uitgerust met polycarbonaat platen van het merk Polyclear. Dit is een kwaliteitsmerk dat veel gebruikt wordt voor veranda’s, omdat er veel voordelen aan zitten. Zo zijn deze platen superisolerend, waardoor de temperatuur op uw veranda zowel in de zomer als in de winter zeer aangenaam blijft. Daarnaast zijn polycarbonaat platen van Polyclear extra stijf. Daardoor kunnen ook heel grote of brede platen gemakkelijk worden geplaatst. Verder zijn deze platen 250 keer sterker dan glas en dus heel veilig. Het dak is bijvoorbeeld uitstekend bestand tegen hagelstenen of vallende takken. Maar deze platen kunnen ook hoge temperaturen aan, ze zijn daarnaast zelfdovend en dus zeer brandveilig.

 

Snelle bezorging

123polycarbonaat.nl is de beste en goedkoopste online shop voor uw complete veranda. Naast complete veranda’s verkopen wij ook losse polycarbonaat platen, verandadaken en lichtkoepels. Wat u ook bij ons koopt, uw bestelling wordt altijd snel bij u thuis bezorgd. Wij bezorgen uw product met grote zorg en zekerheid. U kunt uw bestelling ook ophalen in onze vestiging in Nijkerk. Mocht u nog vragen hebben, bel of mail dan even. Wij helpen u graag.

Vragen of advies na het lezen van deze informatie?

Bel ons op 033 - 2586028 voor al uw vragen

Of stuur een e-mail [email protected]

Polycarbonaat dak opbouw compleet
Lees meer