Polycarbonaat dak compleet

Polycarbonaat dak compleet

Deze sets voor complete polycarbonaat daken zijn geschikt voor een aanbouw zoals bijv.  een dak op een overkapping, een serre of een terrasoverkapping / veranda. We hebben zowel een dak voor uw aanbouw op uw eigen (houten) onderconstructie of een complete aluminium veranda met staanders.

Wilt u een volledig zelfdragend dak? Die hebben wij ook! kijk daarvoor bij aluminium veranda compleet. Onze sets complete daken voor aanbouw (en zelfdragend) zijn eenvoudig zelf te monteren met een minimum aan gereedschap.

Wij zorgen ervoor dat u met deze set uw onderconstructie waterdicht kunt maken! En kunt gaan genieten van uw extra leefruimte die u buiten heeft gecreëerd.

 

De voordelen van 123 polycarbonaat .nl op een rij:

  • Wij stellen zelf de complete sets voor daken samen, zodat u bij ons verzekerd bent van complete polycarbonaat daken van topkwaliteit tegen de beste prijs. U hoeft dus niet meer uit te zoeken wat u allemaal nodig hebt, dat hebben wij al gedaan!
  • Onze Polycarbonaat dak systemen zijn van het toonaangevende merk in polycarbonaat platen: Skylux.
  • Doordat wij groot inkopen kunnen wij dit tegen een zeer scherpe prijs leveren aan onze klant.
  • (Wij kunnen deze polycarbonaat daken bezorgen met onze eigen transport, maar u kunt het ook zelf ophalen. En dat alles voor de beste prijs!
  • Zorgvuldig en snel bij u thuis bezorgd!

 

Welk dakopbouw systeem heeft u nodig?

 

Zelfdragend of zoekt u alleen het dak voor bovenop een eigen constructie?

Voor zelfdragend gaat u naar aluminium veranda compleet. In het andere geval zit u hier goed.

Hoe lopen de draagbalken van het dak van de aanbouw ten opzichte van het muurprofiel?

 

1 Compleet Polycarbonaat dak met aluminium afdeklijsten

Kies voor de Pergolux dak aanbouw met aluminium afdek profielen als uw onderconstructie draagbalken in de lengte lopen (haaks op het muurprofiel).

Draagbalken in de lengte (haaks op muurprofiel) 

Dit dak systeem heeft een rubber voor de onderconstructie waarop de polycarbonaat kanaalplaten rusten. De polycarbonaat platen worden op de naden afgedicht met geschroefde aluminium afdeklijsten. Wij leveren deze set van 2 tot 5 meter diep. De breedte kan onbeperkt worden doorgebouwd.

De sets kunnen in de breedte per 1 meter besteld worden en in de diepte per 0,5 meter startend vanaf 2 meter. De Polycarbonaatplaten zijn leverbaar in helder of opaal.         

 

2 Compleet Polycarbonaat dak met aluminium onderprofielen:

Kies voor de Pergolux dakaanbouw met onderprofielen als uw onderconstructie draagbalken in de breedte lopen (parallel aan het muurprofiel).

Draagbalken in de breedte (parallel aan muurprofiel)   

Deze set is identiek aan de Pergolux dakopbouw met onder rubber (zie vorige paragraaf) maar dan uitgebreid met aluminium onderprofielen waardoor het systeem zelfdragend is tot 80cm. Bijvoorbeeld als er een dak met golfplaten wordt vervangen. Wij leveren deze set van 2 tot 7 meter diep. De breedte kan onbeperkt worden doorgebouwd.

De sets kunnen in de breedte per 1 meter besteld worden en in de diepte per 0,5 meter startend vanaf 2 meter. De Polycarbonaatplaten zijn leverbaar in helder of opaal.    

 

3 dak aanbouw met profielen in kleur:

Wij leveren het daksysteem ook met de dakprofielen in de kleur wit (RAL9010)

Dit daksysteem is net als het dak hierboven niet zelf dragend en dus bedoeld voor een aanbouw met onderconstructie waarbij de draagbalken in de lengte lopen (haaks op het muurprofiel) (zelfdragend ook leverbaar op aanvraag)

Alle profielen in deze set zijn volledig in het wit uitgevoerd. De Polycarbonaatplaten zijn naar keuze leverbaar in helder of opaal. Het polycarbonaat dak voor uw aanbouw wordt compleet geleverd en is daarom zeer eenvoudig zelf te monteren.

Wij hebben voor u complete sets van het topmerk Skylux samengesteld vanaf 2 meter in de breedte per meter. Dit kan onbeperkt worden uitgebreid in de breedte. Qua diepte zijn polycarbonaat daken verkrijgbaar van 2 tot 7 meter diep, met stappen van een halve meter

 

Dak aanbouw voor een aantrekkelijke prijs!

123polycarbonaat.nl heeft een ruim assortiment aan complete polycarbonaat daken voor zowel aanbouw als voor zelfdragende constructies als veranda's en carports, , in hjeel veel breedte- en dieptematen.

Een complete dak opbouw hoeft echt niet duur te zijn. U heeft bij ons al een complete polycarbonaat dak opbouw vanaf 190 euro.Zo kunt u voor een aantrekkelijke prijs snel onder uw eigen veranda zitten. Bovendien krijgt u op al onze producten 10 jaar fabrieksgarantie.

 

De voordelen van polycarbonaat:

Onze complete polycarbonaat dak opbouw sets zijn uitgerust met polycarbonaat platen van het topmerk Skylux Polyclear. Zo zijn deze platen bijv. super isolerend,  250 keer sterker dan glas en dus heel veilig. Kijk voor alle voordelen van polycarbonaat op polycarbonaat platen.

 

Snelle bezorging:

123polycarbonaat.nl is de beste en goedkoopste online shop voor uw polycarbonaat. Of het nu  complete veranda’s zijn of losse polycarbonaat platen, verandadaken of lichtkoepels.

Wat u ook bij ons koopt, uw bestelling wordt altijd snel bij u thuis bezorgd. Wij bezorgen uw product zelf zodat u verzekerd bent dat het met grote zorg en zekerheid bezorgd wordt.

U kunt uw bestelling ook op afspraak ophalen in onze vestiging in Nijkerk (net boven Amersfoort). Mocht u nog vragen hebben, bel of mail dan even. Wij helpen u graag.

Vragen of advies na het lezen van deze informatie?

Bel ons op 033 - 2586028 voor al uw vragen

Of stuur een e-mail [email protected]

Polycarbonaat dak compleet
Lees meer