Complete Sets Polycarbonaat

Onze complete sets polycarbonaat zijn te gebruiken als Veranda, Serre, Carport, Terrasoverkapping of zelfs als Tuinkamer.

123Polycarbonaat vindt het belangrijk dat u elk seizoen van het jaar volop kunt genieten van het buitenleven in uw achtertuin. Daarom bieden wij ruime opties aan, zodat u de overkapping volledig naar uw wens kunt (laten) maken. Zodoende zijn onze polycarbonaten overkappingen behalve als veranda ook te gebruiken als carport.

De overkapping is gemakkelijk zelf te maken door middel van onze bouwinstructie. Ook is er een bouwinstructie voor de veranda van polycarbonaat.

 

Op maat maken kan als u de juiste gereedschappen hebt. Nog makkelijk is dat te laten doen door ons. Wij maken uw polycarbonaat overkapping gratis op de juiste maat. Geef bij aanschaf simpel aan welke maat uw overkapping moet hebben, door de in grootte eerstvolgende standaard maat aan te schaffen en vervolgens bij op maat gemaakt de gewenste grootte door te geven.

 

Materiaal overkapping

De staanders en liggers van de overkapping zijn van aluminium, hetgeen een duurzaam, stabiel en onderhoudsvrij materiaal is. Hierdoor kunt u lang genieten van uw overkapping. Daarom wordt er ook 5 jaar garantie gegeven op dit product. Bij beide modellen heeft u de keuze uit twee kleuren

Aluminium veranda in de kleur RAL-7016 Aluminium veranda in de kleur RAL-9001

Beide overkappingen zijn standaard voorzien van een stevige polycarbonaat dak. Hierbij heeft u de keuze tussen een helder polycarbonaat of opaal polycarbonaat. Een lichtdoorlatende polycarbonaat dak is natuurlijk ook erg handig voor als u de overkapping gebruikt als carport.

 

Tuinkamer / serre

De overkapping is gemakkelijk om te vormen tot een volwaardige tuinkamer of serre. Voor de zijwanden kun je dan de polycarbonaat platen gebruiken. Voor de voorkant kun je kiezen voor een mooie glazen schuifwand Twijfel of vragen hierover, of welke producten je hierbij nodig hebt? Neem gerust contact op met 123 polycarbonaat

 

Alleen originele producten

123polycarbonaat.nl levert alleen originele producten van topfabrikanten (bijvoorbeeld Pergolux, Skylux). U bestelt uw polycarbonaat verandadak eenvoudig en snel via onze website. Uw producten worden volgens afspraak geleverd. Ook is het mogelijk uw bestelling op te halen in onze magazijn in Nijkerk. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen

Vragen of advies na het lezen van deze informatie?

Bel ons op 033 - 2586028 voor al uw vragen

Of stuur een e-mail [email protected]


 

Polycarbonaat: Complete set Overkapping / Terrasoverkapping / Veranda  etc.
Lees meer