Polyclear® Polycarbonaat platen

Polycarbonaat platen

123polycarbonaat.nl voor al uw polycarbonaat platen

U wilt een veranda of carport bouwen? Of bent u op zoek naar materialen om een overkapping te maken, of voor uw serre? Bij 123polycarbonaat vindt u de bouwmaterialen die u zoekt.

Uitgebreid assortiment polycarbonaat platen
Zo hebben wij een uitgebreid assortiment polycarbonaat platen op voorraad. Onze polycarbonaat platen hebben een dikte van 16 millimeter en zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen. 123polycarbonaat.nl is de goedkoopste. U koopt bij ons namelijk al polycarbonaat platen voor 18 euro per vierkante meter. Tevens bieden wij de mogelijkheid om de platen los te kopen. Al deze kunststofplaten zijn van het merk Polyclear. Dit is een echt kwaliteitsmerk dat een goede reputatie heeft in de veranda-branche. U kunt de polycarbonaat platen in ons assortiment bestellen in helder en opaal. Wij verkopen deze platen tot een lengte van 7 meter.

Isolerend, onbreekbaar en gemakkelijk te monteren
Polycarbonaat platen van 16mm hebben een hoop voordelen. Zo isoleert dit materiaal uitstekend tegen warmte, kou en geluid waardoor het in zomer en winter aangenaam is op uw veranda. Verder is polycarbonaat enorm sterk, ja zelfs nagenoeg onbreekbaar. Daarom wordt het veel gebruikt voor straatmeubilair en lichtreclames. Het kan tegen extreme weersomstandigheden - zoals hagelinslag en vallende takken - en is bestand tegen andere schadelijke invloeden van buitenaf. Daarnaast zijn onze polycarbonaat platen UV-werend, waardoor er geen verkleuring optreedt van de platen. Ook is dit materiaal brandwerend en heeft het een lange levensduur.

Professionele kwaliteit
123polycarbonaat.nl is de beste webshop voor professionele kwaliteit polycarbonaat platen, complete polycarbonaat daken, complete veranda's en lichtkoepels. Bij ons krijgt u alleen originele producten van de fabrikant. Daardoor bent u verzekerd van hoogwaardige producten van professionele kwaliteit. U krijgt bovendien op al onze producten tien jaar fabrieksgarantie. De door u bestelde producten worden snel op afspraak bij u bezorgd, ook 's avonds en op zaterdag. Daarnaast kunt u uw bestelling ophalen bij onze vestiging in Nijkerk. Neem voor vragen gerust contact met ons op, onze medewerkers kunnen u van een deskundig advies voorzien.

Polyclear® Polycarbonaat platen
Lees meer