Pergolux Zijprofiel aluminium compleet met afdeklijst

Pergolux zij profiel t.b.v. het monteren van 16 mm polyclear polycarbonaatplaten. Dit profiel komt als laatste profiel aan de zijkant van het dak en sluit het daar af. Wordt compleet geleverd. Voor overspanningen tot 80cm.
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Levertijd:
2-14 werkdagen
€24,50
Incl. btw
Kiyoh

Vragen of advies na het lezen van deze informatie?

Bel ons op 033 - 2586028 voor al uw vragen

Of stuur een e-mail [email protected]


Pergolux zij profiel t.b.v. het monteren van 16 mm polyclear polycarbonaatplaten. Dit profiel wordt aan de zijkant van het dak gemonteerd om zo uw dak af te sluiten. Wordt compleet geleverd met aluminium onderprofiel, afdeklijst, steunrubbers, afsluitstop en rvs schroeven

Breedte  mm 
Hoogte zonder rubber  mm
Hoogte met rubber  mm

Dit daksysteem is bedoeld voor een onder constructie van hout of andere materialen waarbij de draagbalken in de breedte lopen (parallel aan het muurprofiel) Dit profiel is identiek aan de goedkopere Pergolux dakopbouw maar dan uitgebreid met aluminium onder en zij profielen waardoor het systeem zelfdragend is tot 80cm. Bijvoorbeeld als er een dak met golfplaten wordt vervangen.


Wij leveren ook complete sets met polycarbonaat platen en profielen als compleet pakket. Zo ben je verzekerd van alle benodigdheden voor uw dak. kijk hiervoor bij overkapping/terrasoverkapping (polycarbonaat dak compleet)We verkopen deze sets in wit en blank aluminium van Skylux.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen