Pergolux Zijprofiel compleet met afdeklijst op onderrubber

Pergolux zij profiel t.b.v. het monteren van 16 mm polyclear polycarbonaatplaten. Dit profiel komt als laatste profiel aan de zijkant van het dak en sluit het daar af. Wordt compleet geleverd.
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Levertijd:
2-14 werkdagen
€21,00
Incl. btw
Kiyoh

Vragen of advies na het lezen van deze informatie?

Bel ons op 033 - 2586028 voor al uw vragen

Of stuur een e-mail [email protected]


Pergolux zij profiel t.b.v. het monteren van 16 mm polyclear polycarbonaatplaten. Dit profiel wordt aan de zijkant van het dak gemonteerd om zo uw dak af te sluiten. Wordt compleet geleverd met aluminium afdeklijst, onderrubber, afsluitstop en rvs schroeven

Breedte  mm 
Hoogte zonder rubber  mm
Hoogte met rubber  mm

Dit daksysteem is bedoeld voor een onder constructie van hout of andere materialen waarbij de draagbalken in de lengte lopen (haaks op het muurprofiel), het basis systeem heeft een onder rubber waar de polycarbonaat kanaalplaten op rusten, de polycarbonaat platen worden op de naden afgedicht met geschroefde aluminium afdeklijsten.


Wij leveren ook complete sets met polycarbonaat platen en profielen als compleet pakket. Zo ben je verzekerd van alle benodigdheden voor uw dak. kijk hiervoor bij overkapping/terrasoverkapping (polycarbonaat dak compleet)We verkopen deze sets in wit en blank aluminium van Skylux.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen