Polycarbonaat dak opbouw compleet met aluminium onder/boven profielen en helder of opaal platen

Pergolux dak opbouw compleet van het topmerk Skylux. Set bestaat uit Polycarbonaat 16mm platen, aluminium boven en onder profielen, rubbers, tape en schroeven. Exclusief goot. Dit is een complete bovenbouw, zonder onderbouw. Voor overspanning tot 80cm.
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Levertijd:
2-14 werkdagen
€265,00
Incl. btw
Kiyoh

Vragen of advies na het lezen van deze informatie?

Bel ons op 033 - 2586028 voor al uw vragen

Of stuur een e-mail [email protected]


De voordelen van 123polycarbonaat.nl op een rij:

Topkwaliteit tegen de beste prijs, bezorgd tot in de achtertuin. Onze dakopbouw overkapping is van het merk Skylux Pergolux. Skylux is een toonaangevend merk uit België dat door heel Europa wordt geleverd. Doordat wij groot inkopen kunnen wij dit tegen een scherpe prijs leveren aan onze klant.

U kunt met deze set een dakopbouw / overkapping / serre / veranda / terrasoverkapping / afdak maken op een eigen onderconstructie. Ons veranda dak wordt standaard geleverd met isolerende Helder of Opale (melkglas) 5 wandige Polycarbonaat kanaalplaten. Deze complete set is eenvoudig zelf te monteren met een minimum aan gereedschap. Doordat wij de sets zelf samenstellen kunnen wij elke maat leveren van 2 tot 7 meter diepte als maximaal. de breedte kan onbeperkt worden doorgebouwd. De sets kunnen in de breedte per 1 meter besteld worden en in de diepte per 0,5 meter. (profielen dieper dan 5 meter of breedtes langer dan 10 meter op aanvraag)

Wij zorgen ervoor dat u met deze set uw onderconstructie waterdicht kunt maken! en kunt gaan genieten van uw extra leefruimte die u buiten heeft gecreëerd.Onze producten kunnen wij voor u bezorgen met onze eigen transport en dat alles voor de beste prijs!

Complete Sets met Polycarbonaat:

Onze veranda’s zijn te gebruiken als, Serre, Carport, Terrasoverkapping of zelfs als Tuinkamer De overkapping is gemakkelijk om te vormen tot een volwaardige tuinkamer of serre. Voor de zijwanden kunt u  polycarbonaat platen gebruiken i.c.m. aluminium H profielen of een spie (bovenop een schutting). Voor de voorkant kunt u kiezen voor mooie glazen schuifwanden. Twijfel of vragen hierover, of welke producten je hierbij nodig hebt? Neem gerust contact op met 123 polycarbonaat 

Product inhoud:

Deze complete dakopbouw bestaat uit:

  • Polycarbonaat platen helder of opaal
  • Muurprofiel aluminium met afdichtrubber
  • Zijprofielen aluminium 
  • Afdeklijsten aluminium met onderrubbers en afdichtrubbers
  • Onderprofielen aluminium met afdichtrubbers
  • Afsluitprofielen aluminium 
  • Eindstoppen aluminium 
  • Tape (open en dichte variant) voor afdichting platen
  • Montage schroeven voor afdeklijsten

* Muurprofielen langer dan 4 meter worden uit 2 delen geleverd

Download - 123polycarbonaat - bouwinstructies dak opbouw


Product eigenschappen:

Polyclear® Polycarbonaat 5 wandige platen 16mm / aluminium / EPDM rubber 

Materiaal platen: Polycarbonaat
Type:  Meerwandig geisoleerd
Kleur: Helder of Opaal
Dikte: 16 mm
Breedte: 980 mm
Lengte: 2000-7000 mm
Gewicht: 2,0 kg / m2
UV-Bestendigheid: Bovenkant
U-waarde (W/m2K): 2,1
Lichttransmissie (%): 62% (Helder) / 52% (Opaal)
Geluidsisolatie (R): 21dB
Hellingshoek: Minimaal 10%
Eigenschap: Uiterst slagvast: tot 250x sterker dan glas met dezelfde dikte
Toepassing: Terrasoverkappingen, carports, pergolas, zijwanden etc.
Garantie: 10 jaar fabrieksgarantie
Materiaal profielen / rubber:
geëxtrudeerd aluminium (Al.Mg.Si 0.5 F22) / EPDM rubber

1. Dakopbouw systeem met dragende onder profielen:

Dit daksysteem is bedoeld voor een onder constructie van hout of andere materialen waarbij de draagbalken in de breedte lopen (parallel aan het muurprofiel) Deze set is identiek aan de goedkopere Pergolux dakopbouw maar dan uitgebreid met aluminium onder en zij profielen waardoor het systeem zelfdragend is tot 80cm. Bijvoorbeeld als er een dak met golfplaten wordt vervangen. 

2. Super isolerende, UV bestendige en lichtdoorlatende platen:
De isolerende eigenschappen van meerwandige Polyclear® platen staan hoog aangeschreven in de veranda markt. Zo bereikt u met de 5 wandige geisoleerde platen reeds een uitmuntende U-waarde van 2,1 W/m²K. Omdat er meerdere spouwruimtes zijn gecreëerd is de thermische isolatie opmerkelijk hoog. Onze kanaalplaten zijn aan de bovenzijde UV beschermd en behouden op die manier haar sterkte en lichttransmissie-eigenschappen.

3. Voordelig en een prachtig resultaat
Polycarbonaat is voordelige optie om te gebruiken. Bijvoorbeeld voor een veranda dak (voor complete veranda's klik hier) te maken aan uw huis of vrijstaand in uw tuin. Door de stevige constructie en de sterkte van polycarbonaat kunt u hier nog jaren van genieten. Dit is één van de goedkoopste oplossingen, helemaal in vergelijking met een pannendak, bitumen of platdak.

4. Veilig
Skylux Polyclear platen zijn uiterst slagvast: tot 250X sterker dan glas. Opmerkelijk is ook dat deze slagvastheid nagenoeg niet veranderd door de jaren heen, noch bij vrieskou, noch bij tropische hitte. Ook de hoge temperatuurbestendigheid en vooral de zelfdovende eigenschap van de polycarbonaat grondstof bezorgen de gebruiker een belangrijke troef bij brandpreventie.

Transportkosten:

123polycarbonaat.nl is de beste en voordeligste online shop voor uw complete veranda of overkapping. Naast complete veranda’s verkopen wij ook losse polycarbonaat platen, verandadaken en lichtkoepels. Wat u ook bij ons koopt en kiest voor bezorging, uw bestelling wordt altijd met grote zorg en zekerheid bij u bezorgd. U kunt uw bestelling ook ophalen in onze vestiging in Nijkerk. Mocht u nog vragen hebben, bel of mail dan even. Wij helpen u graag!

Wij transporteren de producten zelf met een eigen bus met chauffeur zodat de producten zo zorgvuldig mogelijk bij u geleverd kunnen worden. Wij berekenen de transportkosten vanaf postcode 3861MA.

Ophalen op afspraak Gratis
gratis verzending vanaf €500,-
Tot 75 km € 60,-
75 tot 100 km € 75,- 
100 tot 125 km € 95,-
125 tot 150 km € 120,-
150 tot 200 km € 160,-
Waddeneilanden Uitgezonderd / in overleg

Wij leveren ook complete sets met polycarbonaat platen en profielen als compleet pakket. Zo ben je verzekerd van alle benodigdheden voor uw dak. kijk hiervoor bij overkapping/terrasoverkapping (polycarbonaat dak opbouw compleet). We verkopen deze sets in wit en blank aluminium van Skylux.

U kunt bij ons ook terecht voor een compleet veranda dak met palen / staanders kijk hiervoor bij aluminium veranda compleet Dit daksysteem wordt op maat bij u geleverd.

Liever een lichtkoepel of lichtstraat op uw opbouw of aanbouw? die leveren we ook op www.123lichtkoepel.nl

 

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen