Glazen schuifwanden voor veranda, overkapping, serre, tuinkamer en afdak

Glazen schuifwanden/deuren, 10mm gehard glas rondom geslepen Standaard met u-profielen (zijgelijders), tochtborstels en handvat. Tegenwoordig ook in ZWART (RAL 9005) leverbaar, vraag naar de mogelijkheden.
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Levertijd:
21
€260,00
Incl. btw
Kiyoh

Vragen of advies na het lezen van deze informatie?

Bel ons op 033 - 2586028 voor al uw vragen

Of stuur een e-mail [email protected]


Glazen schuifwanden

De glazen schuifwanden van 123Polycarbonaat worden compleet op maat geleverd. De glazen schuifwanden zijn in de breedte 90, 98 en 102 beschikbaar. Al onze glazen schuifwanden zijn zowel als voor- en als zijwand verkrijgbaar.

De tuin is voor veel mensen een plek om te kunnen ontspannen en inspiratie op te kunnen doen. Hoewel de weersomstandigheden in Nederland voor zich spreken, bieden de glazen schuifwanden van 123Polycarbonaat verschillende oplossingen om op elk gewenst moment gebruik te kunnen blijven maken van uw tuin.

De glazen schuifwanden van 123Polycarbonaat in combinatie met een veranda garandeert u meer van het buitenleven in uw eigen tuin. Het 10mm geharde glas wordt rondom geslepen en wordt standaard met u-profielen in sets van 2 geleverd. Het veiligheidsglas zorgt voor maximale transparantie, maar biedt tevens ook de zekerheid dat uw veranda wind- en waterdicht af te sluiten is.

Producteigenschappen

  • Aluminium ijzersterk onderrail, slechts 20mm hoog
  • Bovengeleider met borstel geleiding
  • Dubbel gelagerde wielen
  • Ieder paneel is 98cm of 102cm breed
  • Verstelbare wielsets, 4 wielen per schuifdeel
  • Beglazing 10mm gehard glas (veiligheidsglas)
  • U-profielen (set van 2)

 

Hoe bereken ik welke maat glas ik nodig heb?

Stap 1. Meet de breedte maat tussen uw staanders (de ruimte van punt a tot b waar u het glas wil laten lopen). bijvoorbeeld 374 cm.

Stap 2. meet de hoogte maat tussen de vloer en de balk waar de boven rail moet komen. meet dit links , in het midden en rechts houd het laagste punt aan. bijvoorbeeld 225 cm. zorg er voor dat de vloer altijd waterpas is, om te voorkomen dat de schuifdeuren kunnen gaan rollen.

Stap 3. Bereken de juiste glas maat. in dit geval nemen we ramen van 98 cm breed. 4 x 98 = 392 cm    392 - 374 (breedtemaat) = 18 cm       18 : 3 (overlappen) = 6 cm overlap.

Dan de hoogte, u neemt de hoogte maat - 10 cm (rail) = (in dit geval) 225-10= 215cm.

U heeft dus 4 ramen van 98 x 215 nodig.

De hoogte maat heeft een speling van - 1 cm en + 2 cm, Met een glasmaat van 215 kunt u dus werken van 224 tot en met 227. (rail + glas)

Bij dagmaten eindigend op 3 of 8 zult u het systeem moeten uitvullen met 1 of 2cm.

123polycarbonaat.nl is de beste en voordeligste online shop voor uw complete veranda of overkapping. Naast complete veranda’s verkopen wij ook losse polycarbonaat platen, verandadaken en lichtkoepels. Wat u ook bij ons koopt en kiest voor bezorging, uw bestelling wordt altijd met grote zorg en zekerheid bij u bezorgd. U kunt uw bestelling ook ophalen in onze vestiging in Nijkerk. Mocht u nog vragen hebben, bel of mail dan even. Wij helpen u graag!

Wij transporteren de producten zelf met een eigen bus met chauffeur zodat de producten zo zorgvuldig mogelijk bij u geleverd kunnen worden. Wij berekenen de transportkosten vanaf postcode 3861MA.

 

Transportkosten:

Transport kosten van de glaswand is afhankelijk van de bestelling en het leveradres.

 

Wij leveren ook complete sets met polycarbonaat platen en profielen als compleet pakket. Zo ben je verzekerd van alle benodigdheden voor uw dak. kijk hiervoor bij overkapping/terrasoverkapping (polycarbonaat dak opbouw compleet). We verkopen deze sets in wit en blank aluminium van Skylux.

U kunt bij ons ook terecht voor een compleet veranda dak met palen / staanders kijk hiervoor bij aluminium veranda compleet Dit daksysteem wordt op maat bij u geleverd.

 

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen