Glazen schuifwanden voor veranda, overkapping, serre, tuinkamer en afdak

Glazen schuifwanden/deuren, 10mm gehard glas rondom geslepen Standaard met u-profielen
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Levertijd:
21
€250,00
Incl. btw
Kiyoh

Vragen of advies na het lezen van deze informatie?

Bel ons op 033 - 2586028 voor al uw vragen

Of stuur een e-mail [email protected]


Glazen schuifwanden

De glazen schuifwanden van 123Polycarbonaat worden compleet op maat geleverd. De glazen schuifwanden zijn in de breedte 98 en 102 beschikbaar. Al onze glazen schuifwanden zijn zowel als voor- en als zijwand verkrijgbaar.

De tuin is voor veel mensen een plek om te kunnen ontspannen en inspiratie op te kunnen doen. Hoewel de weersomstandigheden in Nederland voor zich spreken, bieden de glazen schuifwanden van 123Polycarbonaat verschillende oplossingen om op elk gewenst moment gebruik te kunnen blijven maken van uw tuin.

De glazen schuifwanden van 123Polycarbonaat in combinatie met een veranda garandeert u meer van het buitenleven in uw eigen tuin. Het 10mm geharde glas wordt rondom geslepen en wordt standaard met u-profielen in sets van 2 geleverd. Het veiligheidsglas zorgt voor maximale transparantie, maar biedt tevens ook de zekerheid dat uw veranda wind- en waterdicht af te sluiten is.

Producteigenschappen

  • Aluminium ijzersterk onderrail, slechts 20mm hoog
  • Bovengeleider met borstel geleiding
  • Dubbel gelagerde wielen
  • Ieder paneel is 98cm of 102cm breed
  • Verstelbare wielsets, 4 wielen per schuifdeel
  • Beglazing 10mm gehard glas (veiligheidsglas)
  • U-profielen (set van 2)

De glazen wanden moeten minimaal 5 cm overlappen voor de beste tochtwering. Tochtborstels zijn tegen meerprijs ook leverbaar.

Transportkosten:

123polycarbonaat.nl is de beste en voordeligste online shop voor uw complete veranda of overkapping. Naast complete veranda’s verkopen wij ook losse polycarbonaat platen, verandadaken en lichtkoepels. Wat u ook bij ons koopt en kiest voor bezorging, uw bestelling wordt altijd met grote zorg en zekerheid bij u bezorgd. U kunt uw bestelling ook ophalen in onze vestiging in Nijkerk. Mocht u nog vragen hebben, bel of mail dan even. Wij helpen u graag!

Wij transporteren de producten zelf met een eigen bus met chauffeur zodat de producten zo zorgvuldig mogelijk bij u geleverd kunnen worden. Wij berekenen de transportkosten vanaf postcode 3861MA.

Ophalen op afspraak Gratis
Tot 75 km € 50,-
75 tot 100 km € 65,- 
100 tot 125 km € 85,-
125 tot 150 km € 110,-
150 tot 200 km € 150,-
Waddeneilanden Uitgezonderd / in overleg

Wij leveren ook complete sets met polycarbonaat platen en profielen als compleet pakket. Zo ben je verzekerd van alle benodigdheden voor uw dak. kijk hiervoor bij overkapping/terrasoverkapping (polycarbonaat dak opbouw compleet). We verkopen deze sets in wit en blank aluminium van Skylux.

U kunt bij ons ook terecht voor een compleet veranda dak met palen / staanders kijk hiervoor bij aluminium veranda compleet Dit daksysteem wordt op maat bij u geleverd.

 

 

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen