Steellook kaderprofielen geschikt voor glazenschuifwand (10mm gehard glas)

Met onze moderne steellook kaderprofielen creëer je een strakke ijzeren stijl. Een schuifdeur met steellook profielen geeft je glazen wand een luxe uitstraling, is tijdloos en op vele manieren toepasbaar
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Levertijd:
21
€80,00
Incl. btw
Kiyoh

Op zoek naar een stijlvol element dat je interieur een modern en strak tintje geeft? Onze steellook kaderprofielen bieden het antwoord. Geïnspireerd door het stalen uiterlijk dat tegenwoordig zo in trek is, vormen deze kaderprofielen de perfecte aanvulling op elke ruimte in huis.

Deze profielen, met hun ijzersterke karakter, zijn bijzonder geschikt voor het omlijsten van een glazen schuifwand, wat zorgt voor een prachtig contrast en een gevoel van ruimtelijkheid. De combinatie van het strakke design en het stalen uiterlijk verzekert dat elke ruimte waarin het steellook kader wordt gebruikt, meteen een moderne uitstraling krijgt.

Kortom, of je nu een nieuwe touch wilt geven aan je woonkamer, keuken of kantoor, onze steellook kader is de perfecte keuze voor iedereen die functionaliteit en esthetiek hand in hand wilt laten gaan.

De prijs is voor een complete glaswand, inclusief 2 verticale u-profielen, 4 horizontale strips en bevestigingstape. Onze steellook kaders zijn compatibel met al onze ramen - maten 82, 90, 98, 103, en ook de maatwerk ramen.

Een bijkomend voordeel? Je kunt ze makkelijk zelf installeren, zelfs als de wand al geplaatst is. Geniet eerst van je glazen schuifwanden en voeg later de kaders toe als je dat wilt. Overigens bieden we nu ook montage aan, net als voor de veranda's en glazen wanden.

Op dit moment zijn de profielen alleen beschikbaar in zwart (RAL 9005).0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen